Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Hektor Radio producer
Mέλος από: Oct 14, 2007 Μηνύματα: 25
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 13 Οκτ 2008, 18:23 GMT Τίτλος Μηνύματος: Hotstation Goes Urban 2008 - Season 2 !!!!!!!!!!! |
|
|
Αφου εκανα τα μπανια μου, πηρα αρκετη ενεργεια απο τον ηλιο της Ελλαδας, επεστρεψα στην Γερμανια και μαζι μου και η δευτερη season του "Hotstation Goes Urban" με μπολικα κομματια που ακουστηκαν το καλοκαιρι στην Ελλαδα, αλλα και με ολες τις νεες κυκλοφοριες απο τους τελευταιους 3 μηνες. Παρασκευη λοιπον στις 9 μμ. ετοιμαστειτε για ενα δυνατο επεισοδειο που θα εχει ως θεμα "Summer - Tracks and Albums Part 1".
Υ.γ. Εννοειτε πως δεν θα αρκεστουμε μονο στις επιτυχιες του καλοκαιριου, μιας και εχω ετοιμασει 1-2 ολοκαινουργια κομματια. Have Fun! |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 17 Οκτ 2008, 21:16 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Καλό ξεκίνημα Εκτορα... Ηδη σε ακούω και ακούγεται πολύ δυναμική επιστροφή για την 2η σεζόν.. |
|
Επιστροφή |
|
|
Hektor Radio producer
Mέλος από: Oct 14, 2007 Μηνύματα: 25
|
Στάλθηκε: Κυριακή 19 Οκτ 2008, 23:27 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
LavantiS έγραψε: | Καλό ξεκίνημα Εκτορα... Ηδη σε ακούω και ακούγεται πολύ δυναμική επιστροφή για την 2η σεζόν.. |
Ελπιζω να μην σε απογοητευσα με την συνεχεια της εκπομπης Thanx για τα καλα λογια, το δευτερο μερος την επομενη παρασκευη ερχετε με ακομα πιο δυναμικο ηχο! |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
|