Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DURION Νεούδι
Mέλος από: Sep 08, 2009 Μηνύματα: 9
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 21 Σεπ 2009, 20:32 GMT Τίτλος Μηνύματος: 23rd Underpass -You’ll Never Know / Sometimes, coming soon! |
|
|
Καλησπέρα σε όλους
Τελικά μπορεί να αργήσαμε λίγο αλλά το αποτέλεσμα είναι που θα μείνει.Είμαστε οι 23rd UNDERPASS:
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ :SYNTHS,DRUM MACHINES
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (DURION) : SYNTHS,DRUM MACHINES
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΖΟΛΩΤΑΣ :ΦΩΝΗΤΙΚΑ ,ΣΤΙΧΟΙ
Η βασική ιδέα ήταν να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε και εμείς τις μουσικες μας ιδέες,μετά την σχετική επιτυχία του ITALO COMABACK στις ευρωπαικές χώρες (προσφάτως και στην Αγγλία).Δυστυχώς όταν η ITALO-DISCO ήταν στο απόγειό της εμείς είμασταν πολύ μικροί....
Για όσους το γνωρίζουν πέρισυ ηχογραφήσαμε 2 κομμάτια σε Italodisco μουσικό ύφος και ρυθμό και μετά από θετική απάντηση από την IVENTI RECORDS θα έβγαιναν κάποια στιγμή σε 12" βινύλιο.Σε αυτόν τον δίσκο ο κώστας έγραψε την μουσική,εγώ έχω κάνει το ARRANGE, και ο Ταξιάρχης έγραψε στίχους και έκανε και τα φωνητικά.
Δυστυχώς για τους μή έχοντες πικάπ δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε να βγεί και σε cd-single,δεδομένου ότι η iventi είναι παραδοσιακή εταιρία που κυκλοφορεί μόνο 12".Τα κομμάτια (Sometimes-you'll never know) παίχτηκαν παίχτηκαν πολύ από το Discomania radio και από τον Blue Space (ευχαριστούμε πολυ παιδιά!!!!).
Τελικά έφτασε η στιγμή!!! από την IVENTI μας ενημέρωσαν ότι τα κομμάτια έχουν πάει αυτή την εβδομάδα στο εργοστάσιο κοπής δίσκων και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από το sublabel της iventi :Delivery records (DLV 007)!!! έπεται περεταίρω ενημέρωση στο forum.Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια!!!!
|
|
Επιστροφή |
|
|
DURION Νεούδι
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 5 Οκτ 2009, 11:23 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ SAVAGE, ΤΟΥΣ 'LECTRIC WORKERS (E.P.) ΚΑΙ PAUL PARKER-DON'T STOP REMIX.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:
http://www.euro-flash.net/forum/viewtopic.php?p=14009#14009
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (DEMO) ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ IVENTI ΕΔΩ:
[/url]http://www.zshare.net/download/60942812a9f850d3/[url]
Τελευταία τροποποίηση από τον DURION στις Πέμπτη 8 Οκτ 2009, 17:53 GMT. Συνολικά έχει τροποποιηθεί 2 φορές |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 5 Οκτ 2009, 13:21 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Συγχαρητήρια παιδιά! Ακουσα και τα δύο κομμάτια και είναι πολύ καλές παραγωγές.. Οντως (γιατί εγώ τα έχω ζήσει) ο ήχος ταξιδεύει στην δεκαετία του 80!
Ειδικά το You 'll never know θα μπορούσε να γίνει αγαπημένο μου!
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι demo αυτό που ανεβάσατε, και αναρωτιέμαι για το αποτέλεσμα μετά την ..ιταλική παρέμβαση!
Αν θέλετε extra air time από τον HotStation.gr ..στη διάθεσή σας!
Καλή επιτυχία και μπράβο σας! |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
DURION Νεούδι
|
Στάλθηκε: Τρίτη 6 Οκτ 2009, 01:18 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ADMIN!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΗΧΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 85 !!! ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΘΜΟ!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
DURION Νεούδι
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 8 Οκτ 2009, 09:55 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ IVENTI:
WWW.IVENTI-RECORDS.COM |
|
Επιστροφή |
|
|
Nickoitalo Νεούδι
Mέλος από: Aug 25, 2009 Μηνύματα: 16
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 15 Οκτ 2009, 19:33 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Να πω και εγω και με τη σειρα μου ενα πολυ μεγαλο μπραβο στον Duriοn, στον
Κωστα Ανδριοπουλο, και στον τραγουδιστη για τα δυο καταπληκτικα κομματια πραγματικα εξαιρετικες παραγωγες, τα οποια θα το απολαυσουμε και σε βινυλιο
( Maxi Single ). Τελος να αναφερω οτι και τα δυο τραγουδια μας κρατησαν μεγαλη
συντροφια στα πλατω του Bar-Code και θα μας κρατησουν για αρκετο καιρο ακομα.
Και παλι συγχαρητηρια.
Nickoitalo. |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
|
Επιστροφή |
|