Στάλθηκε: Τρίτη 18 Νοε 2003, 19:23 GMT Τίτλος Μηνύματος: Bon Jovi: Το νέο τους album
Δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφόρησαν ένα album που κάνουν το εξής ασυνήθιστο: Διασκευάζουν τον εαυτό τους!
Έχει τίτλο "This Left Feels Right: Greatest Hits With a Twist" και περιέχει 12 παλιότερες επιτυχίες τους σε μια νέα εκτέλεση, εντελώς διαφορετική από αυτήν που ξέραμε μέχρι σήμερα.
Μερικά τραγούδια μάλιστα, θα έλεγα πως είναι αγνώριστα, όπως το "You Give Love A Bad Name" που έχει πολλά στοιχεία country. Δυσκολεύτικα πολύ για να βρω ομοιότητες.
Ενδιαφέρουσα εκτέλεση το "Always" που μου άρεσε πολύ περισότερο από την 1η.
Το "Keep The Faith" θα το ακούσετε όπως ίσως δεν θα μπορούσατε να το φανταστήτε ποτέ.
Ένα ντουέτο με την Olivia D'Abo δίνει άλλη διάσταση στο "Livin On A Prayer".
Μην παραλείψετε να ακούσετε το "It's My Life"! Μάλλον η καλλίτερη μπαλάντα του album που επίσης μου αρέσει καλλίτερα έτσι από ότι στο "Crush"!
Στο σύνολό του, μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Και μόνο για την ιδέα να διασκευάσουν τον εαυτό τους με κέντρισε στο να το προσέξω.
Traklist
Wanted Dead or Alive
Livin' on a Prayer
Bad Medicine
It's My Life
Lay Your Hands on Me
You Give Love a Bad Name
Bed of Roses
Everyday
Born to Be My Baby
Keep the Faith
I'll Be There for You
Always
Cristina ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μας έδωσες.
Αν και δεν εχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το συγκρότημα , ωστόσο το πρώτο πάρτυ που είχα κάνει (10 χρονων) έγινε με 2 κασσέτες!!! "Τα παπακια" (ξέρετε το γνωστό hit) και μια συλλογή των Bon Jovi.
Όντως μια διασκευή σε παλιά γνώστα τραγούδια ενός συγκροτήματος μπορεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον, ειδικά για τους οπαδούς του. Το επικίνδυνο όμως είναι αυτή η διασκευή να μην προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό , μια άλλη άποψη , ένα διαφορετικό feeling που να πηγάζει απο τις ίδιες παλιότερες συνθέσεις.Μπορεί απλώς να είναι μια νέα κόπια του αρχέτυπου με ελαφρώς διαφορετική ενορχήστρωση που έγινε με μόνο λόγο να επανέλθει στην επικαιρότητα το γκρουπ και να δικαιολογήσει κάποια περιοδεία ίσως.
Πάντοτε μου άρεσαν οι καλλιτέχνες που στις συναυλίες τους έπαιζαν αποκλειστικά διασκευασμένα τα τραγούδια του δίσκου. Αυτό βέβαια απαιτεί ταλέντο και πολύ δουλειά στο studio. Άλλοι μπορεί να προτιμούν να ακουσουν τα τραγούδια πιστά όπως τα ακούνε στο cd σπίτι τους.
Υπάρχει βέβαια και ένα ελληνικό συγκρότημα , ροκ μουσικής, που από το πολύ "ταλέντο" στις συναυλίες τα τραγούδια είναι πραγματικά "αγνώριστα"!!! Μιλάω για τα Ξύλινα Σπαθιά. Τόσο αγνώριστα που κανείς δεν καταλαβαίνει τον τίτλο του τραγουδιού που παίζουν. Ίσως αν έρχονταν οι Bon Jovi στην Ελλάδα να ήταν καλό μιας και θα ακουστούν διασκευές , να βάζαμε τα Σπαθιά για support group (όπως είχε γίνει με "τεράστια" επιτυχία στο παρελθόν με τους Rolling Stones).!!
Cristina θα ψάξω το album και θα σου πω περισσοτερα. Ίσως να έβαζε και ο Μηνάς κανένα track στο live της Πεμπτης . Θα χαρούμε να σε συναντήσουμε στο chat room τότε και να ακούσουμε παρέα το Give Love a Bad name που είναι από τα αγαπημένα μου (σπόντα για το Lavanti) !!
Την ίδια αμφιβολία εξέφρασαν και κάποιοι άλλοι όταν διάβασαν αυτά που διάβασες κι εσύ, σε ένα άλλο forum
Δεν πρόκειται απλά για μια κόπια του πρωτότυπου!
Δεν είναι απλώς μια διασκευή.
Άκου το αγαπημένο σου "Give Love A Bad Name" και έλα να μου πεις τι διαπίστωσες.
Αν και το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Όμως σίγουρα θα καταλάβεις πως δεν είναι ένα album απλώς για να ξαναβγούν στην επικαιρότητα και να τους θυμηθούμε.
Να τονίσω πως δεν είμαι fan του group. Απλώς μου αρέσουν κάποια τραγούδια τους μιας και έχω τρελλή αδυναμία στα 70ς-80ς!
Θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από "κοντά"! _________________ www.mplampla.gr
Στάλθηκε: Πέμπτη 20 Νοε 2003, 20:35 GMT Τίτλος Μηνύματος: Απόψε θα τσεκάρουμε το album μαζί...
Καλησπέρα!
Ε, λοιπόν, έφτασε η Πέμπτη και η ώρα της κρίσης για τους Bon Jovi!
Δεν θα διατυπώσω λοιπόν οποιαδήποτε άποψή μου εδώ, αλλά επιφυλλάσομαι για το βράδυ..
Γύρω στις 11 θα είμαστε όλοι εδώ.. Για να ακούσουμε και να κρίνουμε!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum