Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
oblitron Συνεργάτης
Mέλος από: Apr 26, 2004 Μηνύματα: 282
|
Στάλθηκε: Σάββατο 19 Φεβ 2005, 13:45 GMT Τίτλος Μηνύματος: ...και ο Nino παίζει το όργανό του! |
|
|
Συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση των σουρρεάλ ελληνικών βίντεο κλιπ, βλέπουμε το Nino στο "Για να είμαι ειλικρινής" να παίζει πιάνο σε ένα κομμάτι που δεν έχει καθόλου πιάνο! Έχει drums, μπάσο, μπουζούκι, βιολί... αλλά ο Nino ήθελε να παίξει πιάνο! Μπράβο! |
|
Επιστροφή |
|
|
MpOumpOuki Νεούδι
Mέλος από: May 16, 2005 Μηνύματα: 2
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 16 Μαι 2005, 14:15 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
xaxaxaxa oxi reeee xaxaxa ;p den to exw dei to video clip, 8a to dw k tha sou pw! xaxaxa ti rezilis pou mou 8eloun na ton vgaloyn k mousiko!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Stefania Ελιωσα στα posts
Mέλος από: Feb 19, 2004 Μηνύματα: 630
|
Στάλθηκε: Τρίτη 17 Μαι 2005, 10:59 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Επίσης σε video clip των candy girls (στις οποίες είμαι φαν) δείχνει να παίζουν ηλεκτρικές κιθάρες χωρίς καλώδια, χωρίς βίσμα....
Με απογοητεύσατε κορίτσια... |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Τρίτη 17 Μαι 2005, 11:20 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Λέγετε ότι θέλετε!!!
ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΠΟΛΥΞΕΝΗ!!!!
Ακουγα (και έβλεπα κυρίως) το πρωι ένα τραγούδι που στο ρεφραίν μου έκανε Ο Ερωτας μας Νέφος, αλλά τελικά, έμαθα από την παρουσιάστρια ότι λέγεται " Ο Έρωτας μας Είναι Φώς "...
Είπα κι εγώ...
Οικολογική συνείδηση η Πολυξένη!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Τρίτη 17 Μαι 2005, 11:26 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
τι Πολυξένη και candy girls και τ'@@ μας κουνιούνται;
ΤΑΜΠΑΚΗΣ
ε πάρτε βλέμμα εδώ
αυτός και η τσιπούρα μόνο _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
MpOumpOuki Νεούδι
Mέλος από: May 16, 2005 Μηνύματα: 2
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 18 Μαι 2005, 14:58 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
as to pame sta paidakia tou alter... edw oi filoi gia panta pou emfanizontai se ekpompes me kithares, xwris vismata, paizontas se asxetes stigmes asxeta pragmata....kai kala, as poume oti o kosmos einai asxetos kai den kserei, alla nomizoun einai toso vlakas na akouei 800 organa enw to mono pou vlepei einai treis kithares??? popo einai geloioi oi tupoi..... |
|
Επιστροφή |
|
|
Deep_Oblivion Radio producer
Mέλος από: Jun 17, 2004 Μηνύματα: 671 Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 20 Μαι 2005, 18:54 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ας μην μιλαμε για τοσο "καλοκρυμενα τρυκ"!!! Εδω πηγα σε μαγαζι σε γιορτη φιλου μου, σε μια "μεγαλη πιστα" και ειδα το εξης, το τραγουδι να λεγεται κανονικα αλλα η τραγουδιστρια να μην αρθρωνει ολες τις λεξεις!!!
Αν ειναι δυναμον! Αν ειναι ΔΥΝΑΜΟΝ!!!
Κοιταξα προς τον ηχοληπτη με νοημα μολις εγινε αυτο (συναδελφος το παιδι) και τον ειδα να μου κουναει το κεφαλι...
Deep_Oblivion _________________ http://xphctoc.blogspot.com
ΖΑΣ Superstars
|
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Σάββατο 28 Μαι 2005, 22:53 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Τουλάχιστον αυτήν την καμουφλάρανε κάπως... το φωνητικό μέρος δεν έσπαγε τζάμια!
Την προηγούμενη Παρασκευή που ήμουνα Αθήνα, είχαμε κλείσει τραπέζι στο "Θάλλασσα" στον Μαζωνάκη.
Στο πρώτο πρόγραμμα τραγουδούσε μια τύπισα η οποία μάλλον ήταν αλλοδαπή και τραγουδούσε με σπαστά ελληνικά αλά Καλομοίρα... και πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν απογοητευτικό το αποτέλεσμα!
Πρέπει να έχει πολύ καλό κονέ πάντως για να τραγουδάει εκεί μέσα γιατί απο φωνή... |
|
Επιστροφή |
|
|
oblitron Συνεργάτης
Mέλος από: Apr 26, 2004 Μηνύματα: 282
|
Στάλθηκε: Κυριακή 29 Μαι 2005, 01:40 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Aγαπητή μου Στεφανία, τι περίμενες από άτομα που κάνουν support στον μέτριο Μαζωνάκη και αδιάφορο Καραφώτη; Βέβαια, ο Χάρης Καλογερόπουλος του Αθηνοράματος είχε άλλη άποψη: "Το πρώτο μέρος του προγράμματος κυλάει με νέες φωνές, όλες τους ικανοποιητικές για warming up και κάτι παραπάνω, η Ελίνα, ας πούμε, μου φάνηκε να διαθέτει ένα κάποιο class." (www.athinorama.gr)
Δεν πηγαίνατε στο Chiculata καλύτερα; Tουλάχιστον εκεί ξέρεις ποιο "class" θα συναντήσεις. |
|
Επιστροφή |
|
|
NASOS170 Καραβάνα
Mέλος από: Apr 28, 2005 Μηνύματα: 95 Πόλη/Χώρα: a8ina
|
Στάλθηκε: Κυριακή 29 Μαι 2005, 03:55 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
metrios o mazonakis? mipos exoume ksefigei ligo? giname kritiki laikou tragoudiou kai protimame ta "zaxarota" apo ta laika ....
who live the dogs out?? _________________ | www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα... |
|
Επιστροφή |
|
|
DJ_835 Παλιά καραβάνα
Mέλος από: May 03, 2004 Μηνύματα: 138
|
Στάλθηκε: Κυριακή 29 Μαι 2005, 14:15 GMT Τίτλος Μηνύματος: Reply to Oblitron |
|
|
Μην το γελάς καθόλου το ζήτημα "Chiculata", φίλε.
Αν και εμένα δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο τραγούδι, πραγματικά και δεν σου λέω ψέμματα, δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται με αυτό το τραγούδι και από high class ανθρώπους. Είναι κάτι σαν το μπαμ του Βολάνη πριν από μερικά χρόνια. Ίσως το top χορευτικό τραγούδι στα Ελληνάδικα μαγαζιά για αυτό χρονικό διάστημα.
Αρεεε αθάνατε Έλληνα... |
|
Επιστροφή |
|
|
NASOS170 Καραβάνα
Mέλος από: Apr 28, 2005 Μηνύματα: 95 Πόλη/Χώρα: a8ina
|
Στάλθηκε: Κυριακή 29 Μαι 2005, 17:14 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Pragamti file DJ835 tin paraskeui to vradi imoun se ena gnosto club ellinadiko tis a8inas kai to epaiksan to komati ayto pano apo 10 fores se 3 ores....panikos pragmatikos... einai kati diaforetiko etimo gia tin eurovision.....ti les? ena tetoio komati ston europaiko diagonismo 8a eixe mellon? poli xoreutiko kai anevastiko einai....oti prepei gia tin periptosi...??? _________________ | www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα... |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Κυριακή 29 Μαι 2005, 20:46 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
oblitron έγραψε: | Aγαπητή μου Στεφανία, τι περίμενες από άτομα που κάνουν support στον μέτριο Μαζωνάκη και αδιάφορο Καραφώτη; Βέβαια, ο Χάρης Καλογερόπουλος του Αθηνοράματος είχε άλλη άποψη: "Το πρώτο μέρος του προγράμματος κυλάει με νέες φωνές, όλες τους ικανοποιητικές για warming up και κάτι παραπάνω, η Ελίνα, ας πούμε, μου φάνηκε να διαθέτει ένα κάποιο class." (www.athinorama.gr)
Δεν πηγαίνατε στο Chiculata καλύτερα; Tουλάχιστον εκεί ξέρεις ποιο "class" θα συναντήσεις. |
Έ όχι και μέτριος ο Μαζωνάκης... σκέψου εγώ που δεν είμαι και πολύ της λαικομπουζουκοκατάστασης εκείνο το βράδυ πέρασα - μέχρι το πρωί που έκλεισε το μαγαζί - φοβερά!
Χόρεψα και στην πίστα παρακαλώ... ναι ναι!!
Μου άρεσε πολύ το ότι άρχισε το πρόγραμμά του με το "Ανήκω σε μένα", αγαπημένο τραγούδι, βγαίνοντας όχι από την πίστα αλλά μέσα από τον κόσμο και ότι απο τις 2.00 μέχρι τις 6.00 τραγουδούσε συνέχεια!
Πολύ καλός ήταν και ένας κλαρινιτζής που είχε... πραγματικά από τα καλύτερα κλαρίνα που άκουσα!
Αυτή η Ελίνα πρέπει να ήταν μια μελαχροινή με πολύ καλή φωνή, (τραγουδούσε πιο έντεχνα) η οποία ξεχώριζε αισθητά απο τους υπόλοιπους που έκαναν support!
Ήταν η μοναδική απο τις τραγουδιάρες που φορούσε τζιν παντελόνι και ήταν κάπως πιο σεμνή, γιατί οι υπόλοιπες ήταν "δώστα όλα"... και πάλι όμως δεν φτάνουν τις τραγουδιάρες στα σκυλάδικα της Λάρισας - αυτές εμφανίζονται με διαφάνειες και κόκκινα εσώρουχα ενώ ανεβαίνουν στα πρώτα τραπέζια και χορεύουν!!
-----------------------------
Και αφού είμαι σώα και αβλαβής και τα γράφω όλα αυτά πάλι καλά!
Γιατί καθώς φεύγαμε ξημερώματα από τη "Θάλασσα", είμασταν αλοιφές από το ουίσκυ, είχαμε τέρμα Ρέμο με τα παράθυρα ανοιχτά και χορεύαμε... καραγκιοζιλίκια πράγματα δηλαδή, η Ιωάννα δεν είδε την δεξιά στροφή, το έκοψε ευθεία... πέσαμε πάνω στην νησίδα, βγήκαμε από την άλλη πλευρά του δρόμου - της αντίθετης κατεύθυνσης και σταματήσαμε λίγο πριν πέσουμε πάνω σε μια κολώνα!
Πάλι καλά που κουμάνταρε κάπως το αμάξι την τελευταία στιγμή!
Το αυτοκίνητο το πήγε η οδική βοήθεια σε συνεργείο.
Σπίτι φτάσαμε μετά απο κανένα δυωράκι γιατί εκεί πάνω στην Βουλιαγμένης δεν περνούσε κανένα ταξί.
Έβαλα και ψηλοτάκουνα πέδιλα... τι τα' θελα η γυναίκα... έτσι μου ερχόταν να τα βγάλω και να περπατάω ξυπόλητη πάνω στο δρόμο γιατί κάναμε πολύ χλμ προς ανεύρεση ταρίφα!!
Ύστερα μου λένε γιατί δεν έρχεσαι να μείνεις Αθήνα....
-----------------------------
Αυτό το chiculata να με συγχωράτε αλλά δεν το ήξερα.
Μέσα στο τραίνο της επιστροφής το έμαθα.
Το βαγόνι που καθόμουνα ήταν κλεισμένο απο ένα δημοτικό.
Ξέρετε, λόγω του ατυχήματος με το λεωφορείο, τώρα προτιμάνε το τραίνο και αυτό το τσικουλάτα το έπαιζαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Αυτό και η Παπαρίζου είχαν την τιμητική τους.
Eίχαν σηκωθεί όλα τα κοριτσάκια επάνω και χορεύανε!!
Τι κοριτσάκια ήταν αυτά ρε παιδιά? Τι κουνήματα και τσαχπινιές ήταν αυτές? Τα αγοράκια κάθονταν και κοιτούσαν σαν χάνοι!!
Αχ... απο την μύτη σας σέρνουμε!! |
|
Επιστροφή |
|
|
mrLoverman Καραβάνα
Mέλος από: Dec 07, 2004 Μηνύματα: 94
|
Στάλθηκε: Κυριακή 29 Μαι 2005, 21:46 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Καλύτερα να παίζει πιάνο παρά να βγαίνει ξυπόλητος έχοντας μήνες να πλύνει τα πόδια του ο γλίτζης (Φοβάμαι) _________________ Όποιος δεν κατάλαβε τι έγραψα μάλλον ξέρει καλά ελληνικά |
|
Επιστροφή |
|
|
SotoS Νεούδι
Mέλος από: Jun 05, 2004 Μηνύματα: 13
|
Στάλθηκε: Τρίτη 14 Ιουν 2005, 18:02 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ki otan eidato video clip,eixa tin entipwsi oti kati den kollage,oti kati itan stravo!kai to skeftika 'paizei o nino piano?'
Pali kala pou eimai akoma sto ekswteriko kai den vlepw ta xalia tou Chiculata!
A re Ellada..........autokatastrefesai!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Ana Στα μπετά
Mέλος από: Jun 12, 2005 Μηνύματα: 20 Πόλη/Χώρα: Sydney, Australia
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 15 Ιουν 2005, 12:54 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Εντάξει ο Νίνο δεν παίζει πιάνο, αλλά σίγουρα δεν έχει πιάνο το τραγούδι στην αρχή??
Αλλά τι φοβερό στυλ??!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Deep_Oblivion Radio producer
Mέλος από: Jun 17, 2004 Μηνύματα: 671 Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 15 Ιουν 2005, 17:03 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Οτι και να εχει το τραγουδι ενα ειναι σιγουρο, ο Νινο ουτε πιανο ξερει, ουτε καλυτερη φωνη απο τον μεσο Ελληνα που διασκεδαζει στου Ψυρρη ταγουδωντας εχει...
Αποθεωστε τον ομως γιατι ειναι... fame idol..... (τρομαρα μας)
Deep_Oblivion _________________ http://xphctoc.blogspot.com
ΖΑΣ Superstars
|
|
Επιστροφή |
|
|
|