Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι γνωρίζουμε το ομώνυμο τραγούδι των Evanescence που παίζει τον τελευταίο καιρό..αν όχι τότε αγνοήστε το μήνυμα αυτό
Λοιπόν, το άκουγα πρόσφατα στο ραδιόφωνο on my way home και πετάγεται ο παραγωγός και λέει :"Ξέρατε ότι είναι διασκευή;" και εγώ απαντάω μέσα μου "`Οχι". Και από τότε μου 'χει "κάτσει" να βρω ποιανού είναι η αυθεντική/πρώτη εκτέλεση. Αν έχει κανείς ιδέα, ας μου πει
Στάλθηκε: Κυριακή 23 Νοε 2003, 21:04 GMT Τίτλος Μηνύματος: Going Under CD single
Καλησπέρα!
Αυτό που μπόρεσα να μάθω για το ερώτημά σου είναι το εξής..:
Στο cd single τοy Going Under υπάρχουν 3 κομμάτια..
1. Going Under (album version),
2. Going Under (live acoustic version),
και 3. την ΔΙΑΣΚΕΥΗ στο τραγούδι των Nirvana, Heart Shaped Box (σε live acoustic version).
Επίσης περιέχει και το video clip του κομματιού (Going Under).
Μήπως λοιπόν ο παραγωγός επλανήθη οικτρά;
Φυσικά, είναι απλά η μαντεψιά μου και κάθε άλλη γνώμη δεκτή!
Και μια και το αναφέραμε. Το ξέρατε ότι:
οι Evanescence κέρδισαν τον τίτλο "Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Διεθνές Συγκρότημα" στα MTV Latin Awards (!!!) ;
Το FALLEN έχει ήδη γίνει τριπλή πλατίνα, έχοντας ήδη συμπληρώσει 26 εβδομάδες στο Τοπ 10 του Billboard, με περισσότερες από 6 εκατομύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum