Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
JaM Συνεργάτης
Mέλος από: Nov 28, 2003 Μηνύματα: 56 Πόλη/Χώρα: Πειραιάς
|
Στάλθηκε: Τρίτη 20 Ιαν 2004, 01:22 GMT Τίτλος Μηνύματος: Opeth Ζωντανά στην Αθήνα στις εκλογές; |
|
|
stis 6 Martiou einai na er8oun oi Opeth sto Rodon gia Live.alla apo oti 3erw epeidh einai paramonh eklogon ta panta kobonte.dld den douleuoun bar club ktl ktl....3erei kaneis ti 8a ginei?sto site tous leei oti 8a er8oun alla mporei na mhn exoun enimero8ei akoma.gia peite re paidia ma 3eroume ti mas ginete!!!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Τρίτη 20 Ιαν 2004, 02:49 GMT Τίτλος Μηνύματος: Good question!!! |
|
|
Πολύ καλή η απορία σου Jam!
Αυτό που ξέρω ότι λεει ο νόμος και η τάξη είναι ότι απαγορεύεται η πώληση - κατανάλωση οινοπνευματωδών..
Αν και από ότι ξέρω στο ΡΟΔΟΝ έχει ένα (δύο βασικά) υποτυπώδη bar που σου σερβίρουν σε πλαστικό ποτήρι (μπλιαχ), νομίζω ότι το κυριότερο σε μια συναυλία δεν είναι η κατανάλωση των ποτών, όπως στα club - bar αλλά η εμφάνιση του συγκροτήματος.. Οπότε, αν πάνε καλά κι οι προπωλήσεις, δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ματαίωσης της συναυλίας..
Απλά κρατάνε τα μπαρ κλειστά, ή χωρίς αλκοόλ...
Βέβαια από την άλλη στο επίσημο πρόγραμμα του Ροδον στο
http://www.anosi.gr/music/gr/rodongr.html δεν γράφει τίποτα για opeth.. Θα μου πεις βέβαια, η didi music το οργανώνει... http://www.didimusic.gr/newdown.htm..
Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα και θα ενημερώσω με post.. |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Τρίτη 20 Ιαν 2004, 12:16 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Από την Ανωση και το Ρόδον Club o κ. Μανώλης Κιλισμάνης μας έστειλε την εξής απάντηση - ανακατεύθυνση..:
Η συγκεκριμένη συναυλία διοργανώνεται απο την Didi Music και μέχρι στιγμής δεν μας έχουν πει πως θα αναβληθεί. Ισως μία επικοινωνία μαζί τους βοηθούσε περισσότερο.
Παράλληλα με το ΡΟΔΟΝ, εχουμε ήδη επικοινωνήσει και με την DiDi music και περιμένουμε νεότερα.. |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
JaM Συνεργάτης
Mέλος από: Nov 28, 2003 Μηνύματα: 56 Πόλη/Χώρα: Πειραιάς
|
Στάλθηκε: Τρίτη 20 Ιαν 2004, 15:02 GMT Τίτλος Μηνύματος: den 8eloume poto!!!! |
|
|
to live na doume 8eloume!!!! as pai3oun oi Opeth kai as exei mono nero.den me pirazei.
pantos gia ta plastika potiria pou les exw dei oti an ka8ese sto bar kai pareis poto sto dinoun se kanoniko potiri.apo thn allh omws siga mhn katsw sto bar.an 8elw poto 8a parw thn pagomenh bira mou se plastiko kai teliose.den me xalane auta emena.perimenw nea.thank u!!!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 21 Ιαν 2004, 00:54 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
έτσι πρέπει, αν και τώρα θυμήθηκα τους γύφτους `Αγγλους που στο "κλαμπ" (ο θεός να το κάνει club αυτό...) του students' union αν δε καθόσουν στο μπαρ έπαιρνες σε πλαστικό pint (έλεος!) απ'το οποίο ευκολότερα πέφτει το υγρό (συνήθως μπύρα) κάτω με γενικό κατά όρον αποτέλεσμα πολλοί να σαβουρώνονται! Ευτυχώς δε μου συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά είναι αηδία τώρα να πατάς κάτω σε στρώμα μπύρας και να γίνεσαι ένα με το έδαφος, διότι τα παπούτσια κολλάνε κάτω...ιιιιιιχ! |
|
Επιστροφή |
|
|
|