Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
NASOS170 Καραβάνα
Mέλος από: Apr 28, 2005 Μηνύματα: 95 Πόλη/Χώρα: a8ina
|
Στάλθηκε: Κυριακή 26 Ιουν 2005, 21:07 GMT Τίτλος Μηνύματος: Scorpions 18 Ιουλίου στο Καραϊσκάκη |
|
|
Έχετε ακούσει τίποτα σχετικά με την συναυλία των Scorpions 18 Ιουλίου στο Καραϊσκάκη …?!
Έψαξα στο internet σχετικά αλλά δεν βρήκα τίποτα που να αναφέρετε σε αυτό το γεγονός, μάλλον δεν έψαξα αρκετά! Αν γνωρίζετε περισσότερα από μένα θα σας παρακαλούσα να τα μοιραστούμε.. _________________ | www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα... |
|
Επιστροφή |
|
|
Denia Radio producer
Mέλος από: Feb 03, 2004 Μηνύματα: 118 Πόλη/Χώρα: Αθήνα
|
Στάλθηκε: Κυριακή 26 Ιουν 2005, 22:45 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Νομίζω ότι το έβαλε κι ο Μηνάς στην αντζέντα...
Οι ιδιαίτερα αγαπητοί στο ελληνικό κοινό Scorpions, μετά την περσινή πολύ επιτυχημένη συναυλία τους στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιστρέφουν στη χώρα μας, στις 18 Ιουλίου στο στάδιο Καραϊσκάκη. Ατή τη φορά επέλεξαν ένα πραγματικά μεγάλο χώρο για να μπορέσουν να τους δουν όλοι!!!
Παθιασμένοι με τη δουλειά τους πάνω από 3 δεκαετίες, αναγνωρίζοντας το ιστορικό καθήκον τους και, ως κομμάτι πια της μουσικής ιστορίας του rock, ξέρουν τον τρόπο να ενώνουν ρομαντικές ψυχές και ατίθασες υπάρξεις .
Αυτό θα επιχειρήσουν φέτος, και για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο στάδιο Καραϊσκάκη στις 18 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, εγκαινιάζοντας παράλληλα μια άλλη διάσταση του αθλητικού αυτού χώρου που από φέτος θα λειτουργήσει και ως συναυλιακός.
Από τα πιο αγαπημένα γκρουπ σε όλο τον κόσμο, οι αύθραυστοι Σκορπιοί θα υπενθυμίσουν σε όλους το πνεύμα, την ψυχή κα την ιδέα του rock στα χρόνια των reality. Σε πείσμα της εποχής δηλώνουν “παντός καιρού” και ξανακτυπούν.
Μακριά από την εποχή των ’80s με τη μεγάλη εμπορική επιτυχία, οι Γερμανοί ρόκερς παίζουν ακόμη σαν έφηβοι. Έχοντας στις αποσκευές τους το ότι συνέπραξαν εντυπωσιακά και στην επέτειο για την πτώση του τείχους με νέα rock κομμάτια και χωρίς να ξεχνούν και τα κλασσικά που τους καθιέρωσαν, οι βετεράνοι των ζωντανών εμφανίσεων ξέρουν κάθε στιγμή πώς να ξεσηκώνουν το κοινό, πώς να το κάνουν να νοσταλγεί και πώς να χαμηλώνουν την ένταση. με μπαλάντες.
Τηλέφωνο για το κοινό: 210-7298930 |
|
Επιστροφή |
|
|
NASOS170 Καραβάνα
|
Στάλθηκε: Κυριακή 26 Ιουν 2005, 23:35 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
thanx sweety......na eisai kala... _________________ | www.freefm.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 27 Ιουν 2005, 00:46 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
εισιτήριο: 20€ _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
NASOS170 Καραβάνα
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 27 Ιουν 2005, 02:08 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
mono? poli kala einai...kikloforoun eisitiria akoma? pou pame gia agora? ksereis mipos? _________________ | www.freefm.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
NASOS170 Καραβάνα
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 7 Ιουλ 2005, 17:05 GMT Τίτλος Μηνύματος: Οι Γερμανοί ξανάρχονται… |
|
|
Οι Γερμανοί ξανάρχονται…
Δευτέρα 18 Ιουλίου 2005 στο γήπεδο Καραϊσκάκη –του ακατονόμαστου!-
Εισιτήρια πωλούνται ακόμα, μην ακούτε τα όσα λέγονται ότι και καλά τελείωσαν ψέμα μέγιστο!!! Έτσι λοιπόν και εγώ σκέφτηκα πως οι Scorpions δεν έρχονται κάθε μέρα στην ψωροκώσταινα όποτε δεν πρέπει να χάσω μια τέτοια μεγάλη συναυλία. Αλλά λογάριαζα χωρίς τον "ξενοδόχο"! Όσους φίλους και αν ρώτησα αν γουστάρουν να πάμε Scorpions έπαιρνα την ίδια απάντηση «Μπα δεν νομίζω θα δούμε…» σε απλά ελληνικά:" σιγά μην τρέχω Φάληρο για να ακούσω Rockαδες Γερμανούς".
Οπότε όπως καταλαβαίνετε αντιμετωπίζω το εξής δίλημμa: 1) Να πάω συναυλία μόνος σαν την καλάμια στο κάμπο η 2) να μην πάω καθόλου και να κάτσω στα αυγά μου…?
Δεν έχει τύχει να παω σε τόσο μεγάλη συναυλία και φοβάμαι μην ξενερώσω τελείως μόνος -οι γύρω Τριγύρω δεν ξέρω αν μετράνε- _________________ | www.freefm.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
cy_melissa Στα μπετά
Mέλος από: Apr 21, 2005 Μηνύματα: 45 Πόλη/Χώρα: Κύπρος
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 7 Ιουλ 2005, 18:23 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Νασούλη μου, να πάς καλέ μου. ΜΟΝΟΣ!!!! Να δεις τι καλά θα περάσεις μες το έντονα φορτισμένο πλήθος!! Σαν χοροπηδάς ροκάροντας, άρπαξε και την κοπελιά από δίπλα αγκαλιά, να δείς ατμόσφαιρα εκεί!!!!
Δε σε πιστεύω ρε παιδί μου, έχει τόσο καιρό που μιλάς για τους Scorpions και ακόμα είσαι σε δίλημμα τι θα κάνεις, αφού σε βλέπω που τρώγεσαι μέσα σου!!! χαχαχα
Άντε, κι άμα περιμένεις απ' τους άλλους, τίποτα απ' ότι σου αρέσει δε θα κάνεις!!!
Εγώ είχα πάει στην πρώτη (και μάλλον τελευταία) συναυλία τους στην Κύπρο (ναι μας τίμησαν!) to 2003 και πέρασα τέλεια!! Και παρόλο που ήμουν με παρέα, μόνη μου ρόκαρα με άλλους, χεχε!!
Έχω και φωτος απ' τη συναυλία αν ενδιαφέρεσαι, καλές φωτος!
Υ.Γ. Κατάθεσα 2 φωτος στο site, θα τις δείς μόλις εγκριθούν απ' το Μηνά _________________ Χαμογέλα! |
|
Επιστροφή |
|
|
Stefania Ελιωσα στα posts
Mέλος από: Feb 19, 2004 Μηνύματα: 630
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 7 Ιουλ 2005, 20:49 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ωραία τα λες Μελίσα! Μαζί σου
Και εγώ έχει τύχει να πάω μόνη μου σε μια θεατρική παράσταση που δεν ακολουθούσε κανένας άλλος... ήταν στο "Προμυθέας Δεσμώτης" του Αισχύλου θυμάμαι, και τους έπεφτε κομματάκι βαρύ μάλλον...
Ούτε που το σκέφτηκα... πήγα μόνη και ήταν και τέλεια!
Νάσο, ίσα ίσα σε μεγάλες συναυλίες είναι που δεν κοιτάει κανείς κανέναν. Ο καθένας είναι για την πάρτη του... και γουστάρει με τον τρόπο του.
Να πας για να μην σου μείνει το απωθημένο μετά... δεν λέει.
Πέρυσι τον Ιούνιο είχαν ξαναέρθει οι Scorpions και έτυχε εκείνη τη μέρα να είμαι Αθήνα.
Ήταν στον Λυκαβητό η συναυλία... δηλαδή πάρα πολύ κοντά απο το σπίτι που με φιλοξενούσε... και επειδή είχε και καύσωνα εκείνο το βράδυ, τα μαζέψαμε και ανεβήκαμε προς Λυκαβητό μεριά.
Δεν μπήκαμε στην συναυλία... καθόμασταν στα βραχάκια... αλλά μπορούσαμε να ακούσουμε καθαρά τι γινόταν μέσα... ΧΑΜΟΣ!!
Μόνο 20 ευρώ?? Μην το σκέφτεσαι καν.. πήγαινε!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 8 Ιουλ 2005, 00:28 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
υπάρχει και των €25, νομίζω είναι για καθιστούς _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
NASOS170 Καραβάνα
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 8 Ιουλ 2005, 02:11 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι με πείσατε…
Aύριο κιόλας θα πάω να ψάξω για εισιτήριο….
Let’s Rock Baby!!! _________________ | www.freefm.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Σάββατο 9 Ιουλ 2005, 19:21 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
συγνώμη παιδιά για την παραπληροφόρηση, η πηγή μου ήταν λανθασμένη.
Οι σωστές τιμές είναι 25 στην εξέδρα και 35 στην κερκίδα (καθιστοί) _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
NASOS170 Καραβάνα
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 11 Ιουλ 2005, 17:22 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
sostos Mr Moderator.... _________________ | www.freefm.gr |