Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
radiodj105 Καραβάνα
Mέλος από: May 01, 2004 Μηνύματα: 65 Πόλη/Χώρα: Μεγαλόπολη
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 19 Ιαν 2006, 23:20 GMT Τίτλος Μηνύματος: Oriones - rainy Day |
|
|
Επιπλέον... δεν έχω καταφέρει να βρω ποτέ το κομμάτι από τους Ωρίωνες - Rainy Day.
Επειδή όμως είχα τα μέσα... ακούστε κομπίνα.
Το αφεντικό μου, έχει τα copyright μιας ελληνικής ταινίας με τον Νίκο Ρϊζο που για καλή μου τύχη... παίζει μέσα το κομμάτι.
Επίσης για καλή μου τύχη, το μάστερ υλικό (tape 1'') στο 3ο κανάλι ήχου, είχε σχεδόν ολόκληρο το τραγούδι (δυστυχώς σε μονοφωνική εγγραφή).
Συνεπώς, το έχω το κομμάτι (με διάρκεια 6':02'') όπου κανονικά το χορεύουν σε μια ντίσκο... αλλά είναι μονοφωνικό!
Μπας και το έχει κανείς Stereo?
Αν κάποιος το έχει στα 128Kbps, με μέγεθος αρχείου.... 5.670Kb ας μην κάνει τον κόπο να μου το "επιστρέψει"! Και αυτό... γίατί εγώ το πρωτο-έγραψα σε mp3! |
|
Επιστροφή |
|
|
radiodj105 Καραβάνα
Mέλος από: May 01, 2004 Μηνύματα: 65 Πόλη/Χώρα: Μεγαλόπολη
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 20 Ιαν 2006, 16:31 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Αυτό το ρημάδι το κομμάτι από τους Next Of Kin, έχω φάει κι εγώ τον κόσμο να το βρω και δεν το έχω πετύχει.
Στο itunes (σε όλα τα καταστήματα) το έψαξα αλλά σε άλλα προγράμματα p2p το έψαξα... όμως.... ΤΙΠΟΤΑ!
Και το ψάχνω ο άμοιρος από εποχής "napster"!
Οστόσο οι Next Of Kin έχουν βγάλει καμμιά 30αριά τραγούδια, αλλά αυτό το Night Rider.... ούτε που θέλουν να το ξέρουν (από ότι φαντάζομαι). |
|
Επιστροφή |
|
|
peters Νεούδι
Mέλος από: Sep 18, 2007 Μηνύματα: 1
|
Στάλθηκε: Τρίτη 18 Σεπ 2007, 21:57 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Το θέλετε ακόμα το soundtrack της ταινίας?
Κατεβάστε το απο εδώ:
http://rapidshare.com/files/56612866/NEXT_OF_KIN_-_Night_Rider__The_Kit_Can_Save_You_.mp3.html |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
|