Στάλθηκε: Παρασκευή 20 Ιαν 2006, 13:21 GMT Τίτλος Μηνύματος: Οποιος δεν έχει μυαλό... έχει φράγκα! SonyMusic.gr
Τις προάλλες είχα στείλει ένα email στην sonymusic.gr ...
Μου γύρισε πίσω.. Δεν υπάρχει λέει το domain..
Βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου αφού μπαίνω στο site...
Το ξαναστέλνω... Πάλι τα ίδια.. Δεν υπάρχει το domain..
Δεν πειράζει σκέφτηκα.. Δεν θα μάθουν ποτέ τα σοφά πράγματα που ήθελα να τους πω...
Μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα..
Οπου χρειάστηκε να μπω στο site ψάχνωντας πληροφορίες για τους Matisse, ένα ελληνικό συγκρότημα για το οποίο θα διαβάσετε σε μερικές μέρες... ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ:
ΤΟ DOMAIN ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!! Αυτά παθαίνεις όταν δεν φροντίζεις να ανανεώσεις το site σου..
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του Ελληνικού Hostmaster το Domain, αφού έληξε το domain name χωρίς να ζητηθεί η ανανέωση του, αγοράστηκε στις 16 Ιανουαρίου μέσω της ForthNet από κάποιον ο οποίος το διαθέτει πλέον για ..μεταπώληση σε ελεύθερη τιμή..! (υποθέτω ότι δεν θα είναι και πολύ φτηνός στις απαιτήσεις του)..
Τώρα ο υπεύθυνος του site για την SonyMusic έχει να σκεφτεί τα παρακάτω:
Τι απαντούν στην ερώτηση γιατί δεν το ανανέωσες έγκαιρα;
Γιατί δεν μπορούμε να λάβουμε emails από τους συνεργάτες μας και την μαμά εταιρία;
Μήπως πρέπει να το ξανααγοράσω από τον έξυπνο με το χαρτζηλίκι μου και να κάνω τουμπεκί (χοντροκομένο ίσως;)
To ενδιαφέρον είναι ότι ορισμένες ώρες τις ημέρας το site σε στέλνει στο κανονικό server και τις άλλες στη σελίδα του πωλητηρίου...
Σύμφωνα με την ForthNet για το www.sonymusic.gr υπάρχει Other Application Pending ..
Πάντως, υπάρχει ένα μεγάλο κενό από την στιγμή (πριν από αρκετό καιρό) που η αγορά των domains πέρασε σε ιδιώτες στο who is who των ελληνικών domains, που πρέπει να διαθέτουν οι καταχωρητές αλλά τελικά κανείς δεν το κάνει..
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
Στάλθηκε: Παρασκευή 20 Ιαν 2006, 14:59 GMT Τίτλος Μηνύματος: Re: Οποιος δεν έχει μυαλό... έχει φράγκα! SonyMusic.gr
LavantiS έγραψε:
Πάντως, υπάρχει ένα μεγάλο κενό από την στιγμή (πριν από αρκετό καιρό) που η αγορά των domains πέρασε σε ιδιώτες στο who is who των ελληνικών domains, που πρέπει να διαθέτουν οι καταχωρητές αλλά τελικά κανείς δεν το κάνει..
Δυστυχώς Μηνά στην Ελλάδα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει αυτό το κενό, όχι επειδή βρίσκεται στον σταρχιδισμό της κυβέρνησης και του Δημοσίου, αλλά στην νοοτροπία του `Ελληνα της αλλαζονείας του και του δεγαμιεταισμου _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum