Stefania Ελιωσα στα posts
Mέλος από: Feb 19, 2004 Μηνύματα: 630
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 22 Φεβ 2006, 21:45 GMT Τίτλος Μηνύματος: Πότε ήταν το τελευταίο σας παραλήρημα σε μαγαζί? |
|
|
Στο Όνομα του Ρόδου ένα βράδυ στην Καλλιθέα ήμουν με κάτι φίλους αθηναίους και την αδερφή μου και ακούγαμε λάιβ ερασιτεχνικά συγκροτήματα… εγώ κλασικά έπινα τις τεκιλίτσες μου και ενώ ήμουν πολύ ήσυχη σχετικά… άντε να κουνούσα λίγο το πόδι ρυθμικά… κάνουν διάλειμμα για να εμφανιστεί στη σκηνή η επόμενη μπάντα… εκεί άρχισε το ντελίριο…
Τα κομμάτια που έπαιζαν ήταν λες και άκουγα την λίστα των mp3 μου όταν θέλω να εκτονωθώ και να χορέψω… λες και με μυρίστηκαν… και επειδή δεν θέλω και πολύ … είμαι από μόνη μου σούργελο… δεν ήξερα και κανέναν εκεί μέσα…έκανα τα απίστευτα καραγκιοζιλίκια!!
Το αποκορύφωμα ήταν στο I hate myself for loving you και στο Νεοέλληνα!
Χοροπηδούσα, έφερνα στροφές γύρω από τον εαυτό μου… τραβούσα και τους άλλους… και χορεύαμε όλοι μαζί σαν ξεκούδουνα.
O μπάρμαν κερνούσε σφηνάκια εμένα και την παρέα μου και η μπάντα μας έκανε στην υγειά μας… χαχαχα… είχανε ανέβει και αυτοί μαζί μας... αφού μόνο εμείς χορεύαμε μες στο μαγαζί!!!
Μεγάλη εκτόνωση εκείνο το βράδυ!
Το I hate myself μαζί με κάτι άλλα της Joan Jett το παίξανε 2-3 φορές και αφού δώσαμε ρεσιταλ ξεφτίλας (μπερδεύαμε τσαμικα με ροκ) είπαμε να φύγουμε!
Κατεβαίνοντας τις σκάλες για την έξοδο, στο πρώτο όροφο, κάτω από το Όνομα του Ρόδου είναι ένα άλλο μαγαζί… εκείνη την ώρα έπαιζε Αλεξίου - Απόψε θέλω να πιώ και χωρίς καν να το σκεφτώ… μπήκα μέσα στο άδειο μαγαζί και άρχισα να χορεύω ζεμπέκικο!
Η αδερφή μου βαρούσε παλαμάκια και έριχνε χαρτοπετσέτες… άλλο τρελοκομείο και αυτή, και αφού ρίξαμε και τις στροφούλες μας, φάγαμε κάτι βρώμικο και πήγαμε για υπνάκο!!!
Ωραία βραδιά εκείνη… μακάρι πάντα τέτοιες να έχουμε κάθε που βγαίνουμε!! |
|