Δεν θέλω και δεν προσπαθώ να γίνω ένας υπέροχος άνθρωπος!
Ένα άτομο που θα είναι αρεστό και υπόδειγμα για όλους.
Δεν είμαι, δεν μπορώ και δεν θέλω να γίνω έτσι...
Μόνο να είμαι καλά εγώ μέσα στην ψυχούλα μου, να είμαι ελεύθερη να εκφράζομαι και να δημιουργώ, να έχω την υγειά μου και να τα έχω καλά με αυτούς που με ενδιαφέρουν στην ζωή μου.
Αυτό με νοιάζει!
Το βράδυ που έστειλα το μήνυμα έγινε μια τεράστια παρεξήγηση ανάμεσα σε δυο φίλους... πολλών ρίχτερ, με επίκεντρο εμένα, πάνω στο θέμα που ανέφερα.
Την επόμενη μέρα κιόλας όλα λύθηκαν!
Μπορεί εγώ να έχω βγει στον αφρό τώρα, γιατί ξεκαθαρίστηκα... αλλά δεν παυω να πιστεύω πως πρέπει να προσέχουμε πολύ τις κινήσεις μας και την συμπεριφορά μας, αν δεν θέλουμε να δημιουργούμε ίντριγκες και να μπλέκουμε σε καταστάσεις!
Ο Αυθορμητισμός και τα φιλικά αισθήματα, η άνετη συμπεριφορά γενικότερα, όταν έχει να κάνει με άτομα του αντίθετου φύλου, δυστυχώς πάντα καταλήγει σε παρεξηγήσεις... και άντε μετά να βρεις άκρη!
Αλγεβρικές εξισώσεις τα βήματά μας, λοιπόν, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!
Ο Αυθορμητισμός και τα φιλικά αισθήματα, η άνετη συμπεριφορά γενικότερα, όταν έχει να κάνει με άτομα του αντίθετου φύλου, δυστυχώς πάντα καταλήγει σε παρεξηγήσεις... και άντε μετά να βρεις άκρη!
Μπα, δε φταίει αυτό. Παρεξηγήσεις γίνονται γιατί δε γνωρίζεστε χρόνια μεταξύ σας και δε ξέρει ο ένας τον άλλον καλά, και δεύτερον επειδή σοβαρή συζήτηση μέσα από υπολογιστή ελλείψει προσωπικής επαφής και χωρίς ίχνος παρεξηγήσεως, πολύ δύσκολο να γίνει.. `Ετσι ήταν, έτσι είναι κι έτσι θα 'ναι
Γι'αυτό Stefania ούτε εσύ Χρήστο έχετε κανένα λόγο να απολογείστε
Πάμε όοοοολοι μαζί τώρα! _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
δεν ήταν σωστή η χρήση της παραπάνω λέξεως που έθεσα, τι εννοώ: ότι μέσα από κάποια πράγματα που γράψατε μπερδευτήκατε/δεν καταλάβατε ή/και παρεξηγήσατε άθελά σας φυσικά και αυτό συνέβη για το λόγο που αναφέρω παραπάνω. Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Και εγω εκανα ενα λαθος στην παραθεση (quote εις την βαρβαρικην!)
Απλα δεν ενιωσα οτι υπηρξε καποια παρεξηγηση που λυθηκε την επομενη μερα. Θεωρω απολυτα φυσιολογικο και υγειινο να υπαρχουν αποψεις διαφορετικες, ακομα και εκ διαμετρου αντιθετες.
Οφειλω να δεχτω ομως πως οι κουβεντες που κανουμε εδω εχουν 2 στοιχεια που δυστυχως εκκολαπτουν τριβες.
Πρωτον οτι γινοται δημοσια, πραγμα που αποτελει μια αιχμη για τον εγωισμο του καθενος μας, λιγο η πολυ και δευτερον οτι δεν μπορεις να ακουσεις και να δεις την εκφραση του αλλου με αποτελεσμα ενα αστειο να εκληφθει ως σοβαρο και μια καταθεση ψυχης να περασει απαρατηρητη και χλευαζομενη πιθανον.
Απλα δεν ενιωσα οτι υπηρξε καποια παρεξηγηση που λυθηκε την επομενη μερα. Θεωρω απολυτα φυσιολογικο και υγειινο να υπαρχουν αποψεις διαφορετικες, ακομα και εκ διαμετρου αντιθετες.
Δεν έγινε παρεξήγηση γιατί τα μηνύματά μου δεν είχαν τον τόνο σου.
Γιατί αν έγραφα και εγώ με τον επιθετικό και μειονεκτικό τρόπο τον δικό σου θα γινόμασταν κώλ.. εδώ μέσα και δεν ήθελα.
Για να το πω και πιο λιανά εγω έβαλα νερό στο κρασί μου.
Deep_Oblivion έγραψε:
Πρωτον οτι γινοται δημοσια, πραγμα που αποτελει μια αιχμη για τον εγωισμο του καθενος μας, λιγο η πολυ και δευτερον οτι δεν μπορεις να ακουσεις και να δεις την εκφραση του αλλου με αποτελεσμα ενα αστειο να εκληφθει ως σοβαρο και μια καταθεση ψυχης να περασει απαρατηρητη και χλευαζομενη πιθανον.
Για το δεύτερο θα συμφωνήσω απόλυτα.
Όσον αφορά το πρώτο εμένα δεν με νοιάζει καθόλου τι θα πει ο ένας και ο άλλος εδώ, αν θα θιχτεί ο εγωισμός μου ή αν θα με πούνε ξεκωλ.. ή χαζή ή αντιπαθητική... και αν εκτείθομαι παραπάνω απο άλλους το κάνω συνειδητά.
All times are GMT + 3 Hours Σελίδα Προηγούμενο1, 2
Σελίδα 2 από 2
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum